Celebrity & Computer IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Celebrity & Computer IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Celebrity & Computer IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you use computers?

Answer:- Yes, I do; the computer is a pivotal part of my life, especially after opting IT realm; I brought a laptop when I was a sophomore student from a just stone throw away to shop from my home.

Question 2:- What do you use a computer to do?

Answer:- Well, as I said, I’m a computer science student, so, mostly, I use the computer for my academic perspective, such as creating websites. Moreover, I also use the computer for entertainment like watching movies, listening to music.

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Question 3:- Did you use computers when you were little?

Answer:- To be honest, when I was a child computer wasn’t a renowned gadget as it is now and I haven’t used it that time, however, in my primary school our teacher tended to show us life-lesson related 30 minutes video once a month.

Question 4:- Do people often use computers these days?

Answer:- Without any doubt, yes, it’s become like part of our body, using a computer also beneficial for users in several ways. Even in this digital era, a plethora of learners uses a computer to get an education.

Question 5:- Will people continue to use computers in the future?

Answer:- Definitely yes, usage of computer has been surging day by day, and I believe that it will rise more than it’s now. Additionally, a scientist has already started to develop robots that are basically computer mechanism.

-----------------------------SPONSERS 1-----------------------------

Question 6:- Who is your favourite celebrity?

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Answer:- Well, I know the myriad of celebrities, but one of my favourite ones is rattan tata, he is a business tycoon in India as well as a household name in my country.

Question 7:- Do you like any foreign celebrities?

Answer:- Yes, I do, the rock, Messi, Neymar jr, Barak Obama and many more celebrities whom I like.

Question 8:- Would you want to be a celebrity in the future?

Answer:- Well, the future is uncertain and to be honest, I don’t like to be a celebrity. The primary reason behind this is that they can’t live simple as we do, and if they make one mistake, then the a high chance that they have to be ready for criticism.

Question 9:- Do you think we should protect famous people’s privacy?

Answer:- Why not? They are also human as we, as well as they also have rights that they can live as they want without others interruption; hence, we do not have to disturb their privacy and publish it.

Question 10:- How do celebrities influence their fans in your country?

Answer:- Celebrities have a plethora of fans, and even some die hearts who are ready to follow them crazily. In my country, fans follow them. One of the best examples seen in recent times in this corona epidemic was in the starting phase of the covid vaccine arrival; an abundance of people was afraid to take it due to some non-sense fake news. Although, owing to celebrities appeal, especially film start their fan not only take but also others to stimulates.

Follow Us on IELTSDATA Twitter

Also read: Large Businesses Have Big Budgets for Marketing and Promotion

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *