IELTS Speaking Part 1 ( Food & Weather ) Questions With Answer

IELTS Speaking Part 1 ( Food & Weather ) Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


IELTS Speaking Part 1 ( Food & Weather ) Questions With Answer

Question 1:- Do you have a healthy diet?

Answer- Yes, of course, during the morning and evening time I used to have rabbit lunch irrespective of weekends. Besides, during lunchtime, I generally prefer heavy meals, but it also can benefit me to keep fit as a fiddle.

Question 2:- Do you prefer eating at home or eating out?

Answer- I majorly prefer to eat at home, but on some occasions, we generally prefer to go out for dinner; I prefer scrumptious and delicious food at my mom’s home.

Question 3:- Do you like ordering food to be delivered?

Answer- Yes, but not completely because while ordering, it usually takes about approximately 30 minutes to reach the destination, and it will not be so hot. I prefer to eat hot food.

Question 4:- Who do you get food delivered with?

Answer- As there are many apps like swiggy zomato and yummy, so I prefer majorly swiggy, which gives a plethora of discounts.

Question 5:- Do you eat meals differently now compared to when you were little?

Answer- Yes, absolutely My diet was completely changed when I was younger. I used to eat only homemade food, but nowadays, due to my busy schedule, most of the time, I am ordering food that is not good for my health.

Question 6:- What sort of weather do you like the most?

Answer- Probably winter the most because during the winter season we plan to go for a vacation because we can enjoy more during this climate.

Question 7:- Would you say the weather in your hometown is suitable for working (or studying)?

Answer- Yes, of course. Because in my hometown weather is suitable for working or studying due to its moderate climatic conditions neither too cool nor too hot

Question 8:- Would you like to move to a place with different weather?

Answer- Yes, Perhaps I am planning to move to Canada as the weather conditions are almost in reverse when compared to my hometown.

Question 9:- What season (or weather) do you think is most suitable for work and/or study?

Answer- I majorly ascertain the best season to work was during the winter season as I said earlier because during summer season we cannot concentrate on work due to too much heat outside and during the rainy season we probably does not work for most of the time.

Follow Us on IELTSDATA Twitter

Leave a Comment

Your email address will not be published.