Language & Smile Speaking Part 1 Questions With Answers

Language  & smile Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Language & smile Food Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1. What languages do you speak?

Answer – Three languages I mainly speak my native language is Gujarati and Hindi is widely accepted across India, so I speak Hindi my job demands me to speak English, and I like to speak English in amongst all of them

Question 2. When did you learn English?

Answer – English as a subject I’m learning from the first standard in school. Still, in reality, I learned many paradigms of English in my college when I got into an English medium university.

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Question 3. Do you think English is difficult to learn?

Answer – Well, it depends on how you see it. Many basic concepts in English will allow you to speak natural and fluent English. Still, if you want to be an author or you want to be a columnist, then you must have to learn some complex paradigms and complex sentence structures of the English language.

Question 4. Would you like to learn other languages?

Answer – Yes, of course, I always love to learn different languages. Just a few years back, I was living in Bangalore, and I loved to learn another language called Kannada Kannada is spoken in the province Karnataka which is in the southern part of India.

Question 5. Do you always smile?

Answer – Being an art of living teacher and certified yoga practitioner, I always wear a smile on my face, and I like to laugh a lot.

-----------------------------SPONSERS 1-----------------------------

Question 6. Do you like smiling?

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Answer – Why not? I mean who on earth don’t like smiling, so I also like to smile on every situation in my office also I keep a light atmosphere by cracking some jokes as my nature is very humorous

Question 7. Should people smile more?

Answer: It is rightly said that a smile is a cow that can make everything straight, so I undoubtedly believe people should smile more often. I would like to tell one research over here that a toddler smiles 400 to 500 times a day while an adult-only smiles twenty to thirty times a day which is a vast difference and invites some unnecessary diseases like anxiety or stress. Hence, indeed I believe that everyone should smile more often like a kid.

Question 8. Do you smile while taking photos?

Answer – I think every individual on the earth in front of the camera love to smile, so I’m not an odd man out here. I also love to smile whenever I’m in front of a camera.

Question 9. When do people smile at others?

Answer – generally in India people smile at each other when they meet in public places like gardens or shopping centres. Moreover, colleagues also greet themselves by smiling at each other when they meet for the first time in the day.

Question 10. Can you recognise a fake smile?

Answer – I have got some really nice intuitive skills which allow me to recognise fake smiles as well as fake people, so indeed, to answer your question, I very much recognise artificial smiles.

Follow Us on IELTSDATA Twitter

Also, Read Spending Time Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *