Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Accommodation & Hometown

14 views 10:21 am 0 Comments June 14, 2023
Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers Accommodation & Hometown

Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Accommodation & Hometown. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Accommodation & Hometown

Question 1:- Where is your hometown?

Answer – I live in a renowned metropolitan city called Ahmedabad, which is in Gujrat.

Question 2:-What do you like about it?

Answer – I like everything in my city, from food stores to temples.

Question 3:-What do you not like about it?

Answer – I don’t have a letter feature, which happens in each and every location now and then.

Question 4:-How important is your hometown to you?

Answer – It is very important to me as each and every part has one or another good memory of my life.

Question 5:-Do you think you will continue to live in your hometown?

Answer – No, I don’t think I would like to stay in the same city for a longer time am planning to move abroad in the future plan.

Question 6:- Tell me about the kind of accommodation you live in?

Answer – I live in a very, very beautiful 3 BHK apartment. have is a very beautiful garden in my back. There are many flower pots in my front yard. It also has a two-storey to storage have a terrace.

Question 7:-Does the place you live in have many amenities?

Answer – I do in a place where the government provides everything there, 24 hours electricity to 24 hours water supply in my home, my city. I can say that I’ve been in a particular society which is connected through each and every very beautiful road.

Question 8:-Is there anything you would like to change about the place you live in?

Answer – No, I would no I don’t think I would like to change anything in my place which I live in the picture every part of my home town and nearby places.

Question 9:-Do you plan to live there for a long time?

Answer – No, I don’t have any plan to stay here for a longer time is it I mentioned earlier that I am planning to move abroad for my further studies.

Follow us on Ieltsdata/Twitter

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *