Tea and Coffee & Voice Speaking Part 1 Questions With Answer

Tea and Coffee & Voice Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Tea and Coffee & Voice Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1) Do Indian people like to drink tea or coffee?

Answer – Indian people like to drink tea instead of coffee. The majority of the individuals drink tea twice a day—the first time in the morning and the second time in the evening.

Question 2) Do you prepare tea or coffee for guests at home?

Answer – Yes, definitely, I make tea or coffee according to the choice of the guest. Last week I prepared coffee for my cousin brother, who came from surat.

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Question 3) When was the last time you drank tea or coffee?

Answer – Last time I drunk tea in the morning with my family.

Question 4) Has your voice ever changed?

Answer – Yes, sure, when I was a child that time my voice was thin, but in the present time, my voice is dark and loud.

Question 5) Is your voice similar to your parents?

Answer –Yes absolutely, many neighbours who live around my house asked that my voice is similar to my father. Apart from that, whenever my friends call on my phone, my father receives these calls and talk with them.

-----------------------------SPONSERS 1-----------------------------

Question 6) Do you like your voice?

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Answer – Yes, sure, I like my voice. I also participated in one singing competition when I was studying in school.

Question 7) Do you like to record your voice?

Answer – To be honest, I do not like to record my voice, but I have been recording my voice for the last six months due to the IELTS speaking practice.

Question 8) Does anyone in your family have a similar voice?

Answer – No, there is no other person in my family who has a similar voice.

Follow Us on IELTSDATA Twitter

Also, Read Spending Time by Yourself Speaking Part 1 Questions With Answer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *