Colours IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Colours IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Colours IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1 What colours do you like?

Answer – I like a couple of colours but here I would like to say purple is my favourite

Question 2 What is the most popular colour in India?

Answer – It’s tough to tell what choice people of India prefer though it depends on a particular product or things, light blue might be the one.

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Question 3 Do you like to wear dark or bright colours?

Answer – I prefer light colour though it depends on the situation.

Question 4 Do colours affect your mood?

Answer – Yeas colours do play a vital role to play with our mood.

Question 5 Did colour matter to you when you were a child?

Answer colours matter from early to old age as it gives us a good form of things or products.

-----------------------------SPONSERS 1-----------------------------

Question 6 Does colour matter when you buy things?

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Answer – Yes, colours do play an integral role while buying products.

Question 7 Which colour you don’t like to have in your home?

Answer – Probably dark green colour which is I ignoring seeing in my home

Question 8 What is the difference between men’s and women’s preferences on colours?

Answer – Women generally prefer pink, and men prefer dark orbit light in the shade, which gives a beautiful amalgamation of colours.

Question 9 Have you ever seen a rainbow?

Answer – Yeas I have seen rainbow many times, which is mesmerising beauty of nature with multi colours personality in a single frame

Follow Us on IELTSDATA Twitter

Also, Read Language & Smile Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *