Describe a Quiet Place You Like to Spend Your Time in

Describe a quiet place you like to spend your time in; You should say

  • Where is it?
  • How did you know it?
  • How often do you go there?
  • What do you do there?
  • And explain why you like the place?

Sample Answer of Describe a Quiet Place You Like to Spend Your Time in

It is challenging to find quiet places in the fast-paced life of today. However, I would like to talk about where I often go and find incredible peace there. The place I am referring to is my hometown, kothamangalam. I go there when I am in my hometown. Sometimes we walk to the church and sometimes go by car. It’s about 4km from my home. Whenever I go there, I read holy books and do meditation. I feel very light-hearted after that. Even though there is always a great rush in this church, one can find peace over there.

Follow-ups Describe a Quiet Place You Like to Spend Your Time in

Question 1. Is it hard to find quiet places in cities?

Answer – yes, it’s tough to find quite place places in cities. Nowadays roads are crowded with vehicles.

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Question 2. Why is it quieter in the countryside?

Answer – the main reason is the lack of traffic and industries in cities.

Question 3. Why do people go to quiet places?

Answer – The people want to get away from their busy lives, thinking peacefully in quiet places.

Question 4. Compared with young people, do older people prefer to live in quiet places?

Answer – the young people prefer the countryside only for vacation. But5. Older people always like to live in quiet places for mindful relaxation.

-----------------------------SPONSERS 1-----------------------------

Question 5. Why do some people not like quiet places?

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Answer – some people want activity and noise around them.

Question 6. Do you need a quiet place when you are working?

Answer – Yes, I appreciate a quiet place when I’m working, but unfortunately, it is not always possible. So I’ve got used to some amount of noise around me.

Question 7. Why do people like to spend time in quiet places?

Answer – the people feel relieved from their stress when they spend time in quiet places.

Question 8. Do you know anyone who likes noise?

Answer – I have many friends who like listening to loud music.

Follow Us on IELTSDATA Twitter

Also, Read Being Bored & Foreign Food Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *