Describe Something that Surprised You: Recent Speaking Test

8 views 9:00 am 0 Comments January 5, 2023
Describe Something that Surprised You Recent Speaking Test

Describe something that surprised you

  • What is it?
  • How did you find out about it?
  • What did you do?
  • And explain whether it made you happy.

Sample Answer of Describe Something that Surprised You

Everyone likes surprises, and they feel the pinnacle of happiness with one big surprise from their family and friends. Here I would like to share a surprise that I get in recently. It is one of the best moments in my life. Two years back, during the covid pandemic, we celebrated my 18th birthday .

To clarify,, during lockdown days, my friends come to my home early morning at my birth day. It was a surprising moment because I didn’t expect it. In lockdown time, no one should be out of their home, so I think this birthday is not celebrated.

When they come to my home, they make a cake for themselves because there is no possibility of buying a cake from the shop. The cake is not perfect, but I like their effort to do this. It makes me happier. I did not know how to express my feelings .

So I hugged them tightly and cried a lot. But they were laughing. And then we take some pictures together. I can not forget this day as I received the biggest surprise of my life. Every time I shared my happiness in this surprise with my family and other friends

Part 3 Questions Describe Something that Surprised You

Question 1:- Do you like surprises?

Answer – Yes, I like surprises, and also, I want to give surprises to my family and friends.

Question 2:- What has been the biggest surprise in your life?

Answer – I have had many surprises in my life. One of the biggest surprises I already said, but also, I have another surprise that is after I got full marks in my ten standards, my sister gave me a new smartphone to me. It was a surprise.

Question 3:- What do you think is the most surprising thing about you?

Answer – I live with my grandparent, so I never understood why older people looked irritable and angry. But I have come to realize it is because of the loss of youth. I was surprised that they were more talented than the youngsters, but they had no opportunity to express their talent.

Question 5:- How do you feel when you do not get surprises on your birthday?

Answer – I feel unfortunate because I get little surprises on every birthday .therefore, on every birthday, I expect surprises. So if I do not get it, I feel gloomy and depressed.

Question 6:- What is the importance of surprises?

Answer – In every surprise, there should be anxiety in both parties, which means the giver and taker. For example, if we know that tomorrow I will get a watch gift from my husband, that does not sound surprising. But, if the wife does not know about the present and gives it, she is anxious about what it is and feels more love for her husband.

Question 7:- Is there any pressure on us to buy presents?

Answer – Mostly I don’t think so, but I know that sometimes we should start to buying a present .for example in the case of lovers or life partners are expected gifts on their special days so there should be pressure to buy a heritage for their better half. If they do not purchase presents, it may make some conflicts.

Question 8:- Do Indian people often give surprises?

Answer – India is a diverse country, .but most Indians are given surprises on special days or celebrations like birthdays, weddings, anniversary days or any memorable days.

Question 9:- What’s the value of giving surprises?

Answer –The actual value of the surprise is the opponent’s happiness. The scientist has discovered that sense of pleasure when being surprised or surprising others makes us feel much happier than before, so the more surprise we receive and give, the more comfortable we feel.

Question 10:- Describe some of the surprises that Indian people give each other on different occasions.

Answer – In India, most people give gifts to each other on their wedding anniversaries and special days like Christmas or onam.

Question 11:- Do children prefer receiving gifts or spending happy time with their parents?

Answer – I think the children like both because when they receive a gift, they feel happy, but if they spend time with their parents, they also feel cheerful.

Follow us on Ieltsdata/Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *