Indoor games IELTS Speaking part 1 Questions With Answers

Indoor games IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Indoor games IELTS Speaking part 1 Questions With Answers

Question 1 Do you play any indoor games?

Answer – Yes, I am most fond of indoor games. You are playing Carom board and Billard, to name a few. Not only because it is less physically strenuous, but it is fun to use your intelligence to defeat your opponent.

Question 2 Do you prefer to play indoor games or outdoor games?

Answer – It mostly depends on the season and number of players. Even if two or three members are present, there are a number of indoor games one can play. When its raining or hot summer, it is preferable to play indoors

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Question 3 What indoor games did you play when you were a child?

Answer – As a child, I was mostly interested in playing Carom Board. I was a good player among my siblings, and sometimes I was challenged by my neighbors.

Question 4 Is there any particular indoor game that you liked (when you were a child)?

Answer – Yes, as I mentioned, I loved playing Carombaord, because of the reason that I had developed skills that I could win against the opponents.

Question 5 What sorts of indoor games do children play now?

Answer – I mostly find children playing on their mobile or electronic gadgets. Unlike in my childhood, we had several games to engage with like chess, Ludo, dake of cards, etc.

-----------------------------SPONSERS 1-----------------------------

Question 6 Do you play video games?

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Answer – I had a liking towards video games when it was initially introduced in the late 90s, but now I feel it doesn’t hold me interested.

Question 7 What kinds of video games do you like to play?

Answer – It was mostly of Car racing and football video games that I was interested in.

Question 8 Is it good for young people to play video games?

Answer – I feel that nowadays, video games have the ability to develop cognitive skills in children; hence I feel it’s good for children to play video games but being habitual is dangerous.

Follow Us on IELTSDATA Twitter

Also, Read Crowded Place & Sharing Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *