Jeans & Walking Speaking Part 1 Questions With Answers

Jeans & Walking IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Jeans & Walking IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1 Do your wear jeans?

Answer – Yes, I do, But I just use it for informal occasions when I travel and vacation.

Question 2 How often do you wear jeans?

Answer – I don’t use it frequently because it is not an informal suit in my country. That is why I just use it when I go hang out.

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Question 3 Do you like wearing jeans? Why?

Answer – No, I prefer to wear cloth pants. I wear it to go to my office, meeting, eating in restaurants, and etc.

Question 4 Why do you think jeans are popular?

Answer – I thought jeans is kind of simple suits that everyone from younger to oldest can wear. Moreover, this kind of suit is appropriate with other fashion suits so that it can be used for long-term wearing models.

Question 5 Do you walk a lot?

Answer – Yes, I do; I always account for my walks. Every day I have to get walks more than 20.000 for a healthy lifestyle.

-----------------------------SPONSERS 1-----------------------------

Question 6 Do you walk more than in the past?

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Answer – Yes, I do. When I was younger, I went to school on a walk with my friends. I did it regularly just for fun with my friends.

Question 7 Where do you usually take a walk?

Answer – The distance my office from my home is around 2 km; I prefer to go by walk to maintain my number of walking per day.

Question 8 Do you think people will walk more in the future?

Answer – I don’t think so; shortly, many people will have Private transportation that makes them ride it than walking

Follow Us on IELTSDATA Twitter

Also, Read Spending Time Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *