Meeting New People Speaking Part 1 Questions With Answers

Meeting New People Speaking Part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Meeting New People Speaking Part 1 Questions With Answers

Question1. Do you like meeting new people?

Answer – Yes! I would love to meet new people. New relationships will give me new hopes in life .it is a vast world you have to a custom to meet new people.

Question2.How do you feel when people welcome you?

Answer – I feel thrilled if people welcomed me into their home or at any party.

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Question3.Do you often meet new people?.

Answer – No, no, as per my profession, I don’t have that luxury of meeting new people in my life, but I would love to. If there is any necessity to meet new people, I will definitely meet them in like if I want to meet someone regarding some issue or any help if I don’t know them I’ll make them and talk.

Question4.Can you tell if you like someone when you meet them for the first time? Why?

Answer – Yes, there are many, but I would like to say one person is my old friend. I can say he’s very smiling, he greets with your smile, and he’s very cool and calms what I like about him because he smiles. Smile is the most attractive thing you can offer to anyone.

Question5.What do you like to talk about?

Answer – I can indulge in talking with anyone, but it depends on the person. If he is new to me, I will ask basic questions like how you are a very normal and simple talking I limit my conversations. But if I know the person, I’ll talk based on his interests. It goes as long as we want.

-----------------------------SPONSERS 1-----------------------------

Question6.Have your discussion topics changed since you were a child?

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Answer – Yeah! Got changed drastically; when I was a kid, we talked a lot about cricket, bikes, and girls. Now we are grown up our discussions are like more related our career, and how to wisely invest money in different places like stocks and how to save money for future etc.

Question7.Do you change your opinion frequently?

Answer – Interesting! Maximum I will stick on my Opinions and decisions, But In some situations in the interest of benefits, I will change my opinions. When we know about something clear, when you grow in life, opinions will change.

Question8.Do you prefer to talk or listen?

Answer – I am kind of both. Based on the situation, I will act. Accordingly, I will talk less when listening is important, and I will talk more If the necessity of talking is important.

Follow Us on IELTSDATA Twitter

Also, Read Talk About Your Experience at a Gym

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *