New Activities IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

New Activities IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


New Activities IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1. Why?

Answer- Can you repeat the question?

Question 2. What activities would you like to try?

Answer- I what to try Group discussion activities activity. Because it increases the knowledge

And awareness. Also, it increases confidence and communication skills.

Question 3. Is it good for people to try new things?

Answer- Yes, obviously, it is a good thing to learn something new. Because at that time you learn different kinds of things which will be useful in our upcoming life.

Question 4. Why are some people afraid of trying new things?

Answer- I think it’s due to their nature. Because some are talkative and some are not. So mostly talkative are happy to learn new thing.

Question 5. What activities did you do when you were a child?

Answer- When I was a child, I played with my parents. I also played with lots of toys. Also, I enjoyed school time and touring with family.

Question 6. Do you like to try new activities alone or with friends?

Answer- Firstly I try to learn any new activity on my own, and once I become fast in it, then I prefer to do it with my friends.

Question 7. Did you try new activities when you were younger?

Answer- Actually, no, because when I was in my college days, I complexly focused on my study, so I did not try any special new thing.

Question 8. What help do people need when they’re trying new things?

Answer- I think that most people need any support of finance or for any field related information.

Question 9. What are some of the difficulties a person might have when they try something new?

Answer- Maybe firstly we have to face people’s arguments towards it. Then after they oppose us and laugh at us as in something new we want to do. They become unsupportive when we ask them to help.

Question 10. Do you think it’s better to have new experiences when you’re young or when you’re older?

Answer- I want to say yes definitely. I felt very better than when I was nothing. Today I can do much more than in my past. So obviously it a better to have an experience.

Follow Us on IELTSDATA Twitter

Leave a Comment

Your email address will not be published.