Outdoor Activities & Internet IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Outdoor Activities & Internet IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Outdoor Activities & Internet IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you like outdoor activities?

Answer- Yes, although I like outdoor sports, I mostly give preference to indoor activities. My favourite game is badminton.

Question 2:- What outdoor sports do you like?

Answer- I mostly like football instead of other outdoor sports.

Question 3:- How much time do you spend outdoors every week?

Answer- I spend about 5 hours per week in sports. I give more preference to my study instead of sports.

Question 4:- What types of outdoor activities are popular in your country?

Answer- Cricket is a very popular sport in my country instead of football, volleyball etcetera because cricket is the national game of my country.

Question 6:- How often do you use the Internet?

Answer- I use the internet for different purposes in daily hours. I mostly prefer the internet for my study and sometimes for singing songs.

Question 7:- Do you think you use the Internet too much?

Answer- Yes, obviously, sometimes I feel that I use the internet most of the time when I feel free from my entire work.

Question 8:- What are your favourite websites?

Answer- My favourite website is Amazon instead of other websites. Because the product of this website is very popular and safety conditions of this are also very well.

Question 9:- What are the positive and negative things about the Internet?

Answer- There are a number of pros and cons to using the internet. These depend upon the situations.

Follow Us on IELTSDATA Twitter

Leave a Comment

Your email address will not be published.