Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Books & TV

14 views 4:43 pm 0 Comments April 29, 2023
Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers Books & TV

Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Books & TV. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Books & TV

Question 1:- Do you like watching TV?

Answer – Yes, of course, I like to watch tv during my free time, but I am not addicted to that because it can disturb my attention to my dreams.

Question 2:- How often do you watch TV?

Answer – I generally watch daily at night because I want to spend some quality time watching TV in the evening after a stressful day in my office.

Question 3:- What kind of TV programmes do you like to watch?

Answer – Probably sometimes reality shows, game shows and, more often, web series. Apart from these, I am generally keen on watching movies.

Question 4:- What are your country’s most popular TV shows?

Answer – Most of the masses in my country generally watch big boss because it is available in all the regional languages and it is pretty interesting to watch as it is a reality show.

Question 5:- Has the internet affected your viewing habits?

Answer – Definitely, because when I was younger, I majorly watched shows unrelated to the internet for my tv. Nowadays, most of the time, I watch shows on OTT channels, which can stream over the internet.

Question 6:- How often do you read?

Answer – I am not keen on reading books or novels or even stories. I am not even interested in reading books online because I can easily get distracted while reading.

Question 7:- Do you like reading books? Why?

Answer – As I said earlier, I am not interested in reading books and don’t read online.

Question 8:- Do you have many books at home?/ What kinds of books do you like to read?

Answer – When I was younger, I read science fiction books.

Question 9:- Do you prefer to buy books or borrow them?

Answer – During my schooling, I generally prefer to buy books instead of borrowing books from others.

Question 10:- What are the benefits of reading?

Answer – While reading, we can improve our knowledge and gain more confidence.

Follow Us on IELTSDATA Twitter

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *