Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Changes

14 views 11:32 pm 0 Comments June 28, 2023
Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers Changes

Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Changes. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Changes

Question 1:- Do you like changes? Why?

Answer – I love changes because changes are a constant factor in life. We often change to different situations in life, especially when faced with Herculean tasks at home or work.

Question 2:- Do you often change?

Answer – Yes, I do. I usually improve my attitude in most circumstances, particularly amidst my colleagues when I’m being taken for granted due to the fact that I play the role of leader in my office, so I approach each situation according to what it’s surrounded by.

Question 3:- What do you change?

Answer – If we were talking about physical quantity, I would say I’ve changed my dress these days, I used to wear jeans and a shirt before, but nowadays, I commonly go out on abayas, which are types of clothing that are pertinent to Arabs. Also, I just take up online classes, especially on telegram, but a few years back, I preferred physical classes, so these are the areas in which I’ve changed.

Question 4:- What would you not like to change?

Answer – I wouldn’t like to change my regular exercise activities, which I usually do every morning. I’ve realised how great it has helped my health and well-being.

Question 5:- Have you changed a lot since your childhood?

Answer – During my childhood, I used to be a book warm but presently, reading is something I detest so much, and I’m finding it difficult to pay attention anytime I pick up a book to read, especially if it’s a nonfiction novel.

Question 6:- What was the last change you made?

Answer – I would say that’s my diet, I’ve stopped talking about sugary food lately, and this is because of my current glucose level. The last time I went to the hospital, I was told that my blood sugar was high and needed to reduce the level of carbohydrates I consume, so I ensured I ate a balanced diet rather than being on a specific food class.

Question 7:- What has been the greatest change in your life so far?

Answer – The most significant change in my life was my grandmother’s death, and I find it difficult to cope without her. She was very close to me before her death simply because she lived under my roof in her lifetime and helped me out with my children, especially when I was off to work.

Question 8:- Have there been any changes in your hometown recently?

Answer – Yes, the most significant change in my hometown is the central bridge construction that was built along the palace; it significantly reduced the traffic congestion in the town to the nearest minimum.

Question 9:- What do you plan to change next year?

Answer – I would love to change my job next year, and I’m currently working in a hospital setting; however, in a year’s time, I would like to work with a pharmaceutical company where I will have more flexible duties.

Follow Us on IELTSDATA Twitter

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *