Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Major & Sports

7 views 6:00 pm 0 Comments April 17, 2023
Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers Major & Sports

Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Major & Sports. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Major & Sports

Question 1:- Do you work or study?

Answer: Yes, I do study most of the time.

Question 2:- What is your major? Or what was your major?

Answer: General science was my major in Senior high school.

Question 3:- Why did you choose that major?

Answer: Ever since I was a child, I have been interested in offering a science-related subject.

Question 4:- What is the most challenging part of studying that subject?

Answer: The calculation aspect is very complicated, especially physics.

Question 5:- Do you plan to use the subject you are studying in the future?

Answer: Yes, I chose to specialize in biology-related subjects such as nursing.

Question 6:- Do you play any sports?

Answer: Yes, I play football so much.

Question 7:- Do you watch sports on TV?

Answer: Yes, I mostly watch most football matches on television.

Question 8:- What is the most popular sport in your country?

Answer: The most famous sport in my country is football.

Question 9:- How do people in your country stay fit?

Answer: Most people go jogging as the most common form of exercise.

Question 10:- Is it essential for children to play sports?

Answer: Yes, children need to play sports as this will help them to explore their talents.

Follow Us on IELTSDATA Twitter

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *