Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Technology

22 views 11:21 am 0 Comments May 9, 2023
Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers Technology (1)

Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Technology. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Technology

Question 1:- What are the benefits of using technology?

Answer – There are more advantages to using technology. We can save time, and it reduces the paperwork. Moreover, we can complete every work within minutes rather than a whole day.

Question 2:- Do you like to use new technology?

Answer – Yes, I like to use new technology. I prefer to use different devices with new features. I bought a new mobile phone with new features in the previous month.

Question 3:- What technology do you often use, computers or cell phones?

Answer – Well, I prefer to use a mobile phone. Because it is a portable device and easy to carry everywhere. Further, we can listen to music, play games and click photographs.

Question 4:- What electronic devices have you bought lately?

Answer – I bought a new laptop two weeks ago. Because I required a computer for making a presentation, project work was also done with the help of a computer.

Question 5:- Is there any technology you want to buy?

Answer – Yes, I want to buy a microwave. It is used for making different kinds of food in less time. Moreover, we can bake cakes by using this.

Question 6:- Is technology important in your life?

Answer – Yes, it makes our life easy. I usually do their work using different automation like iron for pressing clothes and induction heater for cooking food.

Question 7:- Is there any technology you don’t like?

Answer – I wouldn’t say I like commutes because they are wired devices and are not carried from one place to another.

Question 8:- What do you think are the trends in technology today compared to when you were young?

Answer – Well, the trend of machinery is more today rather than past. Nowadays, people are so lazy that they complete their work using electrical equipment.

Follow Us on IELTSDATA Twitter

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *