Saving Money & Physical Exercise Speaking Part 1 Questions With Answers

Saving Money & Physical Exercise Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Saving Money & Physical Exercise Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1 Did you save money when you were young?

Answer – When I was young, saving money in different ways was one of my most interesting activities. I tried to collect money from my parents, grandparents and other family members on several occasions and festivals and safely deposited them in different money boxes. Moreover, when I was in school, I was an active member of students saving plans.

Question 2 Have you ever given money to other children?

Answer – Of course, I always took the initiative to help my friends and family children at various times. I strongly believe that it is my responsibility to help others in their difficult situations.

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Question 3 Do you think parents should teach children to save money?

Answer – Definitely. It is their responsibility to know and understand several saving plans and familiar to children. This guidance will help children to choose plans wisely and follow them as a habit.

Question 4 Do parents give pocket money to children in your country?

Answer – Yes. In several instances, parents give pocket money to their children. That will help to achieve some basic needs as per desire. Some children keep these amounts in their savings boxes for buying new things.

Question 5 What kind of exercises do you do?

Answer – I am a person who is very conscious about my health and fitness. So, I followed a number of diet programs and exercises. Warm-up exercises like stretching, jogging and skipping I follow every day and rest continues on weekends.

-----------------------------SPONSERS 1-----------------------------

Question 6 Do you think children should play sports regularly?

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Answer – Definitely, Children should be engaged in a diversity of sports each and every day without fail. Both outdoor and indoor sports provide extra energy and enthusiasm for them through these engagements. After all, these help them to keep fit and healthy.

Question 7 What was your favourite sport when you were young?

Answer – When I was young, my favourite sport was football. Still, it is my favourite game, and I like to play football anywhere and anytime in my life. Rather than national competitions, I liked to watch club football at that time.

Question 8 Do you like extreme sports?

Answer – I like to watch extreme sports. But I didn’t get a chance to engage in certain extreme sports. Compared with other outdoor sports, extreme sports like rafting, kayaking and mountain biking are very dangerous and adventurous.

Question 9 What kind of exercises are popular in your country?

Answer – Numerous exercises are familiar in my country. Without any age barriers, people are eager to follow certain exercises like skipping, swimming, jogging and aerobics. Apart from these, people are fond of doing yoga and meditation as part of some exercises.

Follow Us on IELTSDATA Twitter

Also, Read Spending Time Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *