Shoes & Forget things IELTS Speaking part 1 Questions With Answers

Shoes & Forget things IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Shoes & Forget things IELTS Speaking part 1 Questions With Answers.

Question 1. How often do you buy shoes?

Answer –  Well, I do not usually purchase shoes if it does not appeal to me too much but when I see beautiful shoes that fit me well and attractive that time only I love to buy otherwise not at all.

Question 2. Have you ever brought shoes online?

Answer – So far, not yet, but I would love to buy shoes online nowadays. I constantly thought about ordering online whatever I needed as well.

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Question 3. Do you know anyone who likes to buy a lot of shoes?

Answer – I remember vividly when I went to my grandmother’s place that time I got a new friend. She absolutely likes to buy a lot of shoes since she already has a handful of shoes. She literally loves all the different kinds of brand new shoes that are steadily attracting her, I suppose.

Question 4. What is your favourite type of shoes?

Answer –  It’s actually difficult for me to just figure it out. Sometimes I would say I am mostly attracted to sneakers rather than scandalous shoes, which are not too colourful and dark. Obviously, I’m into those shoes which are comfortable to wear.

Question 5. What kinds of things do you have to bring when you go out?

Answer – Mostly whenever I go out I love to buy dresses. I am literally too much into the dress and collect different kinds of design. Sometimes it depends; I hang out to buy some vegetables. It really depends on the reason why I go out to collect things and take them home.

-----------------------------SPONSERS 1-----------------------------

Question 6 Do you ever forget to bring something?

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Answer – I am undoubtedly the most forgetful person ever. I always forget so many things which I need to buy or take out wherever I go. My parents or friends are the ones who constantly remind me.

Question 7. How do you remind yourself?

Answer – I steadily remain myself whatever I need by writing down on paper or in my phone notes So that I can always look back and remind myself which I need to take or purchase.

Question 8. Do you carry different things in the morning and evening?

Answer – I would say yes, in the morning it means I brought a thing which is for my breakfast and in the evening I am fond of carrying a sort of snack and some vegetables for my food and side dishes.

Follow Us on IELTSDATA Twitter

Also, Read Describe Someone You Know Who Is a Good Cook

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *