Describe an Art and Craft Activity that You Had You Should Say

Describe an art and craft activity that you had You should say

What you made
How do you make it?
What it looked like?
And how you felt about the activity?


Recently I gifted a scrapbook to my best friend on his birthday. I made it all by myself. I took a black scrapbook as a base, glued pictures of my friend from childhood to adult age and, wrote about moments we enjoyed together. I used almost every colour to make it colourful and lively. It took me almost 4 days to complete the scrapbook. I did not know how to make a scrapbook, so I went through some videos on youtube. After finishing the scrapbook, I couldn’t believe it, and it turned out so beautiful. When I gave him the scrapbook, he was on cloud nine, and at that moment, I felt like my task of gifting something special to him was accomplished. When I was making the scrapbook, I realised life is concise, the time is passing by at a very high speed, we all should enjoy & cherish every moment.

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Follow-ups 

Question1. What kinds of traditional handicrafts are there in your country?

Answer – India has a culture rich in traditions; all kinds of handicrafts can be seen in India. Clothing handicrafts, pottery, etc.

Question2. Should children learn more about art? / What are the benefits of making handcrafts?

Answer – Yes, children definitely learn about art .art helps to generate new ideas, with the help of art children can easily learn about history.

-----------------------------SPONSERS 1-----------------------------

Question3. Why do some people think it is difficult to understand art?

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Answer – The use of modern technology is making young people difficult to understand art.

Question4. What can we do to make young people pay more attention to traditional art?

Answer – Organizing fairs, seminars, competitions, and making it compulsory in schools will help a lot.

Question5. Do you think art should be included in school curriculums? Why?

Answer – Yes, definitely by doing to the knowledge of art easily imparted in young folks.

Question6. Have you attended any lessons about art?

Answer – Unfortunately, no, but I am looking forward to taking art lessons next month.

Question7. What have you learned from these lessons?

Answer – As I told you, I have not attended any art lessons as of now.

Question8. Do people in your country send handicrafts as gifts?

Answer – Yes, people in my country send handicrafts as gifts a lot, especially in festive seasons. It is considered a token of love in my country.

Question9. What do young people think of traditional handicrafts?

Answer – Unfortunately, young people do not have much knowledge about handicrafts, they think

Follow Us on IELTSDATA Twitter

Also, Read Describe advertising you have seen and you think was effective.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *