Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Accommodation & Weather

13 views 5:00 pm 0 Comments January 31, 2023
Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers Accommodation & Weather

Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Accommodation & Weather. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Accommodation & Weather

Question 1:- Do you live in a house or a flat?

Answer: I live in a house with my family.

Question 2:- Is it a prominent place?

Answer: Yes, it’s a prominent place with about ten separate rooms.

Question 3:- How long have you lived there?

Answer: I have been living there for quite a long time.

Question 4:- What do you like about living there?

Answer: I feel close to my family and loved ones.

Question 5:- Is there a garden in the place you live in?

Answer: There is no garden at the place I live.

Question 6:- Do you prefer hot weather or cold?

Answer: I prefer cold weather because hot weather brings discomfort.

Question 7:- Tell me about the weather in your country at different times of the year.

Answer: There are two primary weather conditions. We have the summer and rainy seasons. Some people love the summer, while others also love the cold weather.

Question 8:- Which time of the year did you enjoy the most when you were a child?

Answer: I mostly enjoyed the month of November as it’s my month of birth.

Question 9:- Do you (usually) pay attention to weather forecasts?

Answer: Yes, I pay attention,  most notably when I’m out.

Question 10:- Has the weather changed much in your country in recent years?

Answer: Yes, there has been a substantial change in the weather patterns of my country over the past few years.

Follow us on Ieltsdata/Twitter

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *