Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Clothes & Photos

14 views 11:00 am 0 Comments April 13, 2023
Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers Clothes & Photos

Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Clothes & Photos. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Clothes & Photos

Question 1:- What is your favourite item of clothing?

Answer – Well, my favourite item of clothing is a guy’s T-shirt because it comes in very different colours and styles. However, I love my wardrobe, which I have maintained for almost Won last year. Nowadays, over the city, Shobha is a trend for every youngster.

Question 2:- Are there any traditional clothes in your country?

Answer – Yes, in my country. There are many cultures, and every culture has its traditional clothes. In my culture, the famous conventional dresses or Kurta pyjamas are perfect clothes to wear for functions like marriages.

Question 3:- Where do you usually purchase your clothes?

Answer – Where are you sleep like to buy my clothes online because I get a lot of where it is, and it is easy to choose at any time. The different types of sales are available online, and most of the time, I purchase it from Amazon or mantra.

Question 4:- Have you ever bought clothes online?

Answer – Yes, I purchased a lot of clothes online because it is convenient and easy to buy online. Just sit on your couch and order anything you want, and like last week I ordered a T-shirt, and I bought it from Amazon at Rs.700.

Question 5:- Who do you usually take photos of?

Answer – I usually take photos of nature, sunset, and sunrise because I love the view of nature and beauty, which attracts me a lot. I have a lot of good collections of nature photos.

Question 6:- How do you keep your photos?

Answer – I keep my photos on my laptop from the point of law because, for a long year, I lost a lot of pictures, and because my phone was stolen or so, now I keep my photos on my laptop, which is safe.

Question 7:- Do you keep your photographs on your computer?

Answer – As I said earlier, I keep my photos on my computer because it’s safe and has a lot of space, so I can keep my images safe and secure from others.

Question 8:- Have you framed any of your photos?

Answer – Yes, I buy many photos of my family and me in my bedroom. If I remember, we went on a family trip last year and clicked many images. There is one of my favourite family photos, which I framed after the trip ended, and I hung it up on the wall in my bedroom.

Question 9:- Do you prefer to send postcards to people or to send photos that you took yourself?

Answer – Nowadays, I usually send photos of myself to my loved ones, like my family. My relative’s and my friend’s postcard is now not in trend, and also, it is very time-consuming, so rather than send photos to everyone.

Follow Us on IELTSDATA Twitter

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *