Robots & GIfts IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

 Robots & Gifts IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Robots & Gifts IELTS Speaking part 1 Questions With Answers

Question 1 Do you like robots?

Answer – Well, yes, do. Because robots can do work in very efficient manager which we are cannot also do in future it will be demandable stuff.

Question 2 What kind of robot would you like to have?

Answer – To be honest, I would say to those robots who can clean my house and complete my office work like as programming, designing etc.

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Question 3 Will robots change society significantly?

Answer – Well, it’s a truth that robots are the outstanding innovation in the digital world that has to make potential to make human life convenient and straightforward, but I don’t think the robot will change society. It will only change the way we work.

Question 4 What is the importance of gifts?

Answer – Gifts are gestures of love. They strengthen bonds of relationship, and it makes the recipient feel special.

Question 5 Is there any pressure on us to buy presents?

Answer – Well, as far as I am concerned that it fell pressure when I buy a gift for a special person because I seem gift should be more suitable for them and money also matters because we can buy higher and lower prices.

-----------------------------SPONSERS 1-----------------------------

Question 6 How often do you buy others gifts?

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Answer – o be honest, I seldom buy a gift to give to friends and relatives. Even due to my busy schedule, I did not gather at any family function.

Question 7 Do you like to send expensive gifts?

Answer – Well, I don’t like to buy more expensive gifts even I did not give them to anyone in my life, and also I did not receive them from anyone. I seem its take and give respect. If someone gives me, then I can give them; otherwise, not.

Question 8 What kinds of gifts are popular in your country?

Answer – People in my country love to give gifts to others as a gesture of their good wishes and to show that they care. If someone invites a person to a birthday party, a wedding ceremony or to a baby shower, the invited guest always brings gifts.

Question 9 Why do people send gifts?

Answer – Giving a gift helps us to establish and define our relationships. And it can enhance the bonds with family and friends.

Follow Us on IELTSDATA Twitter

Also, Read Describe an Intelligent Person You Know

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *