Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Social Media

16 views 8:00 am 0 Comments November 15, 2023
Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Social Media

Question 1:- Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Social Media. These are the IELTS Speaking Part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Social Media

Question 1: Do you like using social media?

Answer:- I love social media because I will be updated according to the trends and gain more information about technology that is changing daily.

Question 2: What’s your country’s most popular social media?

Answer:- Undoubtedly, numerous social media channels are famous. Not only Facebook but also Instagram and tick-tock are trending nowadays.

Question 3: Which social media websites do you use?

Answer:- I have been using Facebook since 2014, as it is the most popular communication channel.

Question 4: How much time do you spend on social media sites?

Answer:- Mostly, I use social media in my leisure time, especially in the evening and at lunchtime, to check notifications.

Question 5: What information about yourself have you put on social media?

Answer:- Sometimes, I updated my location, uploaded pictures and videos of myself, and randomly shared others’ walls.

Question 6: Is there anything you don’t like about social media?

Answer:- On the one hand, there are pros to social media, and on the other hand, there are cons too. There are a lot of things that I do not like about social media, and security is the top thing.

Question 7: Why do some people choose not to use social media?

Answer:- Well, there are various reasons not to use social media, and I mentioned earlier that security is the significant cause.

Question 8: Do you think you or your friends use too much social media?

Answer:- My friends and I spend too much time surfing the internet about today’s trends, technology, and the development of various things.

Question 9: Do you want to work in the social media industry? Why?

Answer:- I am fond of using social media. I want to become a famous hacker. So I opt for social media professionally.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *