Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Sports Programs

11 views 11:06 pm 0 Comments May 21, 2023
Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers Sports Programs (1)

Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Sports Programs. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Recent IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers: Sports Programs

Question 1:- Do you like watching sports programs on TV?

Answer – I am not keen on sports, but I watch cricket matches sometimes as my brother is totally into cricket.

Question 2:- What was your favourite sport when you were young?

Answer – I loved playing badminton with my Aunt when I was a kid.

Question 3:- Did you do any sports when you were young?

Answer – I used to play badminton, and I also liked to ride a bicycle all the time when I was young.

Question 4:- Do you like to watch live sports games?

Answer – I only like to watch when it is a very important cricket match like the world cup semifinals or finals. I also like to watch India-Pakistan matches live.

Question 5:- What is the difference between watching sports events at home and at the stadium?

Answer – Watching sports at the stadium is a whole different experience. The vibe when the crowd in the stadium supports their team is fascinating. You can sit on your couch and see sports on Tv, but the feeling that you get in the stadium can never get at home.

Question 6:- Who do you like to watch live sports games with?

Answer – I mostly go with my brother or my friends. Though I am not keen on sports, I enjoy their company, and so I watch.

Question 7:- Do you like sports?

Answer – Since my childhood, I have not played more sports. Actually, I was more inclined towards art and crafts rather than sports. So I like playing badminton sometimes but not other sports.

Question 8:- Do most people in your country like sports?

Answer – Yes, India is a diverse country, but sports connect everyone, and almost all Indians love watching and playing cricket.

Follow us on Ieltsdata/Twitter

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *