Teachers & Mirrors IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Teachers & Mirrors IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Teachers & Mirrors IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1. What kind of teachers do you like best?

Answer – Well, l usually fall in love with teachers who exhibit patience when it comes to their work, individuals with excellent communication skills, l mean of causing those who are free to discuss at length any topic if you approach them, someone who doesn’t shut out their students when they need help.

Question 2. Who was your favourite teacher when you were young?

Answer – I will never forget Mr Bunnet, who was my Mathematics teacher; in my first year in high school, l began to hate anything that involved sums or equations because l was failing to make head or tail of the different theories that l came across in mathematics. But it’s all thanks to Mr Bunny as we called him, he was the only teacher that made me see the light, and l suddenly fell in love with the subject that l thought l would drop at one time. He was popular with a lot of the students at school because of his impeccable knowledge of the subject.

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Question 3. Would you want to be a teacher in the future?

Answer – No, definitely not; l never dreamt of becoming one, even up to now, l do not think so. Firstly, even though l like playing with children am not very patient, and l wouldn’t manage the long hours’ spent standings in front of a class and all the writing which comes with being a teacher.

Question 4. Have you ever had bad teachers before?

Answer – Well,l wouldn’t want to describe anyone as terrible when it comes to their work because they have put in a lot to become who they are and were even awarded a certificate of excellence to practise in their respective field unless proven otherwise, so no l have never come across a bad teacher.

Question 5. How often do you look at yourself in the mirror every day?

Answer – That’s an interesting one, l think almost every time; whenever l passes through the bathroom, l am bound to check if the make-up on my face still looks fresh, or maybe it needs a redo, or whenever l get anywhere near a large mirror l do a thorough assessment of whether the clothes am wearing fit elegantly or If l haven’t grown overweight. So numerous times, l do recheck of myself for as long as a mirror is within reach.

-----------------------------SPONSERS 1-----------------------------

Question 6. Have you ever bought mirrors?

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Answer – Yes, l do buy mirrors almost all the time, especially when l lose the one that l carry with me in my handbag or if the one in my room breaks, l just bought one last month for my bedroom.

Question 7. Would you use Mirrors to decorate rooms?

Answer – I think l am a fan of mirrors, and l wouldn’t be able to live without one, cause they act as my assistant who tells me when something is amiss with the way I’m dressed or when my make up doesn’t complement the hairdo l am wearing, so l would want to have as many as l can in any room so that they are within reach when all the time and for decoration as well except for the toilet maybe.

Question 8. Do you check yourself when you decide to buy a mirror?

Answer – It’s not like anyone has to first find out if the mirror gives the best image before buying it, but l think it just comes as a reflex that when you hold one in your hand, you are bound to end up checking yourself on the mirror, not for the reason of comparing the mirrors or anything because l understand the glass used to make mirrors doesn’t change at all but just that mirrors come in different sizes and designs, so whenever l hold one in my hand l just end up examining the flaws and of cause admiring my beautiful face.

Follow Us on IELTSDATA Twitter

Also, Read Describe an Incident where Someone Apologized to You

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *