Watch & Dream IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Watch & Dream IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Watch & Dream IELTS Speaking part 1 Questions With Answers.

Question 1. How often do you wear a watch?

Answer – On almost every occasion I wear watches. When I go out, I always try to wear a look. It helps me know the time and dates. In addition, when I do recreational activities like sports, I use some sports bands. It helps me know data like heartbeats, temperature, footsteps, and distance I covered in the time limit.

Question 2. What was your first watch like?

Answer – It was a digital watch with a small screen. It was one of the most famous brands called Casio. In addition, it has a metal strap, numerous tuning keys, and alarm sounds.

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Question 3. What kinds of watches do you like to wear?

Answer – I would like to wear both digital and analogue watches. I have many brand collections of watches like Times, Tissot, Casio, Cruise, FastTrack, QQ, and so on. Along with this, I use few sports brand watches.

Question 4. Do people still wear watches in your country?

Answer – Definitely. Watches are trendies than before. It helps people to know time and date. Furthermore, few smart bands deliver the details and services of weather, location, and kinds of music.

Question 5. Do you often have dreams at night?

Answer – On very few occasions, I felt a dream at night. Most of them I forget when I wake up. Sometimes I thought I was in a plan when I slept. But, most of the time, I cannot recollect the frames.

-----------------------------SPONSERS 1-----------------------------

Question 6. Have you had a bad dream before?

-----------------------------SPONSERS-----------------------------

Answer – Of course, I was afraid of these evil dream kinds of stuff when I was young. It was a routine that, for alternative days, I was experienced bad dreams. I worried and felt disappointed about these dreams. Once, I dreamed that one of my dearest friends got an accident and his life was in a critical situation. I felt worried, and it was one of the worst nightmares in my life.

Question 7. What was the strangest dream you have had?

Answer – The strangest occasion I ever had that, I met one of my childhood friends in an unexpected situation. That happened years ago when I travelled to Mumbai. Very two days before I saw him in my dreams about the incident. Moreover, a coincidence I felt was hilarious. When I met him, I shared about this, and we thought it was funny.

Question 8. What do you usually dream about?

Answer – It didn’t felt easy to remember, which I dream about. But, in my vague ideas, most of my dream is about my close ones and friends. I pray to God that the same situations may happen in my life.

Follow Us on IELTSDATA Twitter

Also, Read Language &Smile Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *